Summa koopt winkelpand op A1-locatie in Oostende

Summa koopt winkelpand op A1-locatie in Oostende

Pand in populaire Kapellestraat huisvest kledingwinkel en woningen

Summa Vastgoed heeft aan de Kapellestraat 60 in het centrum van de Belgische kustplaats Oostende een pand van in totaal 515 m2 gekocht. In het pand is op de begane grond van 275 m2 modezaak WE gevestigd. In de drie etages boven de kledingwinkel zijn drie appartementen van elk 80 m2 verhuurd aan particulieren.

De Kapellestraat is dé shoppingstraat van Oostende en staat steevast in de top van lijstjes van populairste winkelstraten van België met in 2017 ruim 2,5 miljoen passanten, zo blijkt uit cijfers van bureau City Traffic. De straat in het hart van de Vlaamse havenstad dankt haar faam aan de historische panden en een mix van grote retailketens, lokale ondernemers en horecagelegenheden.

Modezaak WE Fashion De begane grond van het pand wordt gehuurd door WE Fashion, de Nederlandse modeketen die onderdeel uitmaakt van het Brabantse Logo International BV. WE Fashion verkoopt in 240 winkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland kleding, schoenen, tassen en andere accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen.

terug naar vorige pagina