Summa steunt de Pink Duck Race!

Summa steunt de Pink Duck Race!

Op zondag 13 december 2020 zal Think Pink Europe 20.000 roze eendjes “loslaten” in een stromende rivier. Elke Pink Duck heeft een uniek nummer. De eerste eend die over de eindstreep komt heeft gewonnen, en geeft recht op een exclusief juweel in goud, bezet met diamanten (waarde € 5.000,-). Ook de 9 volgende eendjes die over de finish komen, winnen elk een unieke prijs.

Adopteer nu één of meerdere roze eendjes voor € 5,- per stuk en steun ons. Met uw bijdragen kunnen wij ons werk voor borstkanker verderzetten.

Deze eerste Europese editie van de Pink Duck Race vindt plaats op een geheime locatie. Je kan het evenement volgen op zondag 13 december 2020 om 17.00 uur op de Facebook pagina en het YouTube kanaal van Think Pink Europe. Uw steun is essentieel. U zorgt ervoor dat mensen met borstkanker de best mogelijke behandeling en zorg kunnen blijven krijgen.

Adopteer eendjes met uw bedrijf: een origineel relatiegeschenk voor uw klanten en personeelsleden

Schenk uw personeel een originele attentie: bedank ze met een leuke Pink Duck-adoptie voor 5 euro per stuk.
De afgelopen maanden zijn voor veel mensen een moeilijk tijd geweest. Uw personeel is cruciaal voor het succes en de toekomst van uw bedrijf. Laat zien dat u om ze geeft en schenk ze een sociaal verbonden cadeau,  een originele attentie, klein maar fijn.

Of verras uw klanten met een geadopteerd roze eendje. Trek hun aandacht met een fijn geschenk, zo laat u uw klanten ook zien hoe uw bedrijf verbonden is met een sociaal doel. En wie weet winnen ze wel de eerste prijs!

Adopteer uw eendjes via deze link

Na de adoptie van het roze eendje ontvangt u een uniek nummer per email. Dit is uw ticket voor uw eendje bij de Pink Duck Race. De koper van dit adoptie-ticket is de wettige eigenaar van dit nummer.

 

Zie voor meer info https://www.pinkduckrace.com/nl

 

terug naar vorige pagina