Wij zijn Summa

Summa is een investeringsmaatschappij. Naast koop, verhuur en (her)ontwikkeling van vastgoed, participeren we in verschillende kansrijke projecten.

De afgelopen jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een stabiele, gezonde en betrouwbare investeringsmaatschappij. Onder inspirerende leiding van Miranda Cok zoekt het enthousiaste team iedere dag nieuwe kansen en duurzame oplossingen en rendabele investeringen.

Grote diversiteit in vastgoed

Summa Vastgoed koopt geen vastgoed aan om het vervolgens snel weer af te stoten. We richten ons op de langere termijn. We willen dat onze huurders zich goed voelen in onze panden: zij moeten ruimte hebben om te ondernemen, te leven en verder te groeien. We investeren dan ook niet alleen geld in projecten maar ook tijd en energie in het contact met onze huurders. De lijnen zijn kort. Samen gaan we voor de beste, meest duurzame en economisch verstandige oplossing.

Van appartement tot kantoorpand

Grote diversiteit in vastgoed

Onze vastgoedportefeuille bestaat uit winkelpanden, bedrijfspanden, kantoren en soms woningen. Bij ons vind je verschillende bedrijfspanden tot industrieterreinen. Wij kiezen bij (her)ontwikkeling altijd voor duurzame oplossingen.

Inrichting en oplevering vindt plaats in samenspraak met de huurder. Eventueel regelen we ook verbouwing en/of kantoor- of winkelinrichting. Zo dragen we graag bij aan het succes van onze huurders.

Wij zien kansen

Projectonwikkeling en participatie

Naast het aankopen en verhuren van bestaand vastgoed, richten wij ons ook op het ontwikkelen van nieuwe projecten en de herontwikkeling van panden in binnen- en buitenland. Onze ervaring in visievorming, marktonderzoek en projectmanagement komt hierbij goed van pas.

De strategie

We investeren in projecten die meerwaarde bieden voor de toekomstige gebruikers, onze investeringspartners en voor Summa. We gaan niet voor kortdurende successen, maar richten ons op de lange termijn. Door onze solide financiële basis staan we bekend als zeer betrouwbaar en stabiel.

Onze visie

Bij Summa draait het niet alleen om stenen, maar vooral ook om mensen. Als betrokken investeringsmaatschappij zijn we kapitaalkrachtig en sterk, maar staan we altijd met beide benen op de grond. Wij kennen onze huurders en onze huurders kennen ons. We onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak.

 

Interesse in onze diensten?

Heb je vragen over ons bedrijf of interesse in een van onze panden? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij snel contact met je op. Summa staat altijd open voor nieuwe investerings- of participatiemogelijkheden. Maak gerust een afspraak voor een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek met onze directie.