Summa is een investeringsmaatschappij. Naast koop, verhuur en (her)ontwikkeling van vastgoed, participeren we in verschillende kansrijke projecten.

Vanaf eind jaren 70 timmert Summa aan de weg in België en Nederland. De afgelopen dertig jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een stabiele, gezonde en betrouwbare investeringsmaatschappij. Onder inspirerende leiding van Miranda Cok zoekt het enthousiaste team iedere dag nieuwe kansen en duurzame oplossingen en rendabele investeringen.

Blik gericht op de toekomst

Lange-termijninvesteringen

Summa Vastgoed koopt geen vastgoed aan om het vervolgens snel weer af te stoten. We richten ons op de langere termijn. We willen dat onze huurders zich goed voelen in onze panden: zij moeten ruimte hebben om te ondernemen, te leven en verder te groeien. We investeren dan ook niet alleen geld in projecten maar ook tijd en energie in het contact met onze huurders. De lijnen zijn kort. Samen gaan we voor de beste, meest duurzame en economisch verstandige oplossing.

Blik gericht op de toekomst

Van appartement tot kantoorpand

Grote diversiteit in vastgoed

Onze gezonde vastgoedportefeuille bestaat uit winkelpanden, bedrijfspanden, kantoren en – in mindere mate – woningen. Zo vindt u bij ons verschillende bedrijfspanden op industrieterreinen onder andere in Almere, moderne kantoorpanden bijvoorbeeld in Breda, Eindhoven, Goes en Terneuzen, maar ook een grachtenpand in Amsterdam, winkelruimte in Hulst en appartementen in Cadzand. We kiezen bij (her)ontwikkeling als het kan altijd voor duurzame oplossingen. Inrichting en oplevering vindt plaats in samenspraak met de huurder. Eventueel regelen we ook verbouwing en/of kantoor- of winkelinrichting. Zo dragen we graag bij aan het succes van onze huurders.

Wij zien kansen

Projectontwikkeling en participatie

Naast aankoop en verhuur van bestaande panden, richten we ons ook op de ontwikkeling van nieuwe projecten en herontwikkeling van vastgoed. Onze ervaring op het gebied van visieontwikkeling, marktonderzoek en projectmanagement komt hier uitstekend van pas. De wensen van de toekomstige gebruikers/huurders van deze panden zijn leidend bij de keuzes die we maken. Voor de uitvoering werken we samen met vaste partners. Daarnaast participeren we in kansrijke projecten in binnen- en buitenland.

Wij zien kansen