Participaties

Summa nv participeert ook in niet-vastgoedprojecten. We brengen niet alleen vermogen in deze projecten, maar ook onze know-how en ondernemerservaring.We richten ons op lange-termijnoplossingen en samenwerking met vaste betrouwbare en solide partners.

Samen participeren? Bekijk onze projecten

Als andere partijen de handdoek in de ring gooien, worden wij bij Summa juist nieuwsgierig. Wij zien de mogelijkheden, ruiken de kansen, pakken de uitdaging aan.Miranda Cok

We staan altijd open voor interessante participaties. Bent u betrokken bij een investeringsmogelijkheid, dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen voor een vertrouwelijke kennismaking.

budyneklska6a

Poland Invest Group

Summa is ook actief op de vastgoedmarkt in Polen. We hebben momenteel commercieel vastgoed te huur in Szczecin, Jawczyce en Warschau. We bieden klanten kantoor-, winkel-, service- en opslagruimte in de buurt van hoofdwegen en/of locaties met veel voetgangersverkeer.

Bezoek website
oku hotels ibiza by georg roske hotel pool 0232 highres

OKU Hotels

Luxe en wellness op Ibiza en Kos

Summa participeert in OKU Hotels, luxe en comfortabele hotels op Ibiza en Kos. OKU, afgeleid van een Japans concept dat "innerlijke ruimte" betekent. Bij OKU Hotels zijn we trots op het creëren van een relaxte omgeving voor onze gasten, gelijkgestemden te ontmoeten of te genieten van je eigen privéomgeving in stijlvolle ruimtes die modernistisch-design combineren met lokale flair.

OKU Hotels – Laidback Luxe
ama logo 20 01

AMA hotel & residences

Gelegen aan de Costa de la Luz (de kust van het licht) in een van de mooiste en meest historische streken van Spanje, ligt AMA Residences Andalucía. De streek heeft meer dan 300 dagen zon per jaar en schitterende stranden langs de Atlantische kust. Het complex is gelegen in Islantilla, een authentieke kustplaats op 20 kilometer afstand van de Portugese grens en op 120 kilometer afstand van Sevilla. Het in 2008 gebouwde AMA Residences Andalucía bestaat uit 255 units, welke variëren van appartementen tot villa’s en hotelkamers. Het resort wordt omringd door een prachtige 27-holes golfbaan en heeft een aantal prachtige binnen- en buitenzwembaden, sportfaciliteiten, verschillende restaurants en een 1.200 m2 grote spa/wellness omgeving met o.a. hammam, jacuzzi & verschillende sauna’s. Het project is gelegen in het authentieke plaatsje Islantilla aan de kust, volgens velen het best bewaarde geheim aan de Spaanse kust! Deze regio wordt ook wel de Spaanse Algarve genoemd, omdat dit zo dicht aan de Portugese Algarve grenst en daarom qua beleving zeer overeenkomt. Summa participeert in zowel de uitbating van het hotel (met 68 kamers) en de verkoop van de villa’s en appartementen.

AMA Residences Andalucia AMA Islantilla Resort
rectangle3016 7

Shopping Centre Sea'Rena Oostende

Shoppen aan de Belgische kust

Summa investeerde in het winkelcentrum Sea'Rena in Oostende. Het pand was in slechte staat toen het aangeschaft werd. Wij zagen de mogelijkheden en het potentieel van dit zeer strategisch gelegen winkelcentrum.

Bezoek website
cityhotelterneuzen4757

Hotel Churchill & City Hotel Terneuzen

Horeca en hotels in Terneuzen

Summa participeert in twee hotels in Terneuzen: het City Hotel Terneuzen en het Churchillhotel Terneuzen. Meer informatie of boeken? Onderstaande links zetten u rechtstreeks door naar de hotels of het restaurant Taste Churchill.

Churchill Hotel Terneuzen City Hotel Terneuzen
puissanceletterlogodark

Puissance

Paardensport en lifestyle magazine

PUISSANCE is het krachtigste hippische magazine uit de Lage Landen en daarbuiten. Het brengt unieke verhalen over bedrijven en mensen in de paardensport. Verhalen anders vertellen, kiezen voor uniek en tijdloos met net dat beetje extra, dat is de rode draad. PUISSANCE.COM wil zoveel mogelijk mensen samenbrengen rond de paardensport. Twee keer per jaar verschijnt het magazine met meer dan 35 000 exemplaren in vier talen. Met een wereldwijd publiek wil PUISSANCE ook nieuwe investeerders, bedrijven en door paarden aangetrokken fans samenbrengen in hun mobiele Puissance Business Club. Dagelijks verschijnen op de website artikelen over diverse onderwerpen naast de paardensport zoals lifestyle, reizen, lekkere dranken of eten en bedrijven. PUISSANCE.COM is één van de krachtige motoren achter de rijke traditie en het succes van de paardensport in België en Nederland.

Puissance
afbeelding1

Accentis

Accentis richt zich op semi-industrieel vastgoed. Summa heeft een meerderheidsbelang in het beursgenoteerde Iep Invest. Iep Invest werd opgericht in 1982 en evolueerde in de loop der jaren van een gediversifieerde industriële groep naar een monoholding. Het aandeel is sinds 1999 genoteerd op Euronext Brussel (IEP). De onderneming heeft haar hoofdkantoor in Lier.

Accentis Iepinvest
founderstifogroupfotowoutervanvoren

Tifogroup Marketing- en softwarebedrijf

Tifogroup is een digitaal marketing- en softwarebedrijf dat virtuele voetbalgames maakt.

Tifogroup heeft een B2B luik met games die op maat worden gemaakt van bedrijven of partners en en B2C luik met producten voor de fans. Het is de bedoeling de fans een eerlijke stem te geven en verantwoord amusement te verschaffen. Tifogroup heeft momenteel 2 producten live, Tifogame en Tifotime. De inkomsten komen van voetbalclubs, mediapartners en adverteerders.

Tifogroup Tifotime

Interesse in onze diensten?

Heb je vragen over ons bedrijf of interesse in een van onze panden? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij snel contact met je op. Summa staat altijd open voor nieuwe investerings- of participatiemogelijkheden. Maak gerust een afspraak voor een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek met onze directie.